Genel Haberler
05.04.2021

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Erbay TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e nezaket ziyaretinde bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Erbay TÜBA (Türkiye Bilimler Akademisi) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmede Türkiye’de yapılacak bilim faaliyetlerinin geliştirilmesi ve kalitesinin artırılması konusunda istişarelerde bulundu. Prof Dr. Hasan Erbay, Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin özel bir yapıya sahip olduğunu belirterek Milletin her bir ferdinin katkılarıyla bugüne ulaşan üniversitemizi gelecekte hak ettiği en üst noktalara taşımak hedeflerini belirten Prof Dr. Hasan Erbay bu konuda Türkiye Bilimler Akademisi ile işbirliği içinde hareket etmek istediklerini belirtti. Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin TÜBA projeleri içinde yer almasından memnuniyetlerini belirten TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin hak ettiği değere kavuşması için her türlü desteğe hazır olduklarını kaydetti.